Coran en Albanais : kur'ani fisnik Përkthime i kuptimeve të tij me komentim në gjuhën shqipe Përktheu dhe komentoi

Prix

29,00 €

-21%
Offre

22,91 €

*

Frais de port
9,15 €
 
Prix TTC

En stock
Ce produit n'est plus en stock
Numéro d'article
9786038095454
Fabricant
COMPLEXE ROI FAHD
EAN
9786038095454
Poids
1,2 kg
AUTEUR : -
Përkthime i kuptimeve të tij me komentim në gjuhën shqipe Përktheu dhe komentoi :H. Sherif Ahmeti
SUPPORT: -
libër
LANGUE : -
shqipe - Arab
ÉDITIONS : -
Kompleksi i mbretit Fehd ibn AbdulaZiZ per shtypjen e Kur'anit te ndershem ne Medine
THEME : -
kur'ani fisnik Përkthime
EAN13 : -
9786038095454
ANNEE : -
2013
Nombre de Pages : -
1300
FORMAT (CM) :
12 x 17 cm
Poids (kg) : -
1.200 kg
Condition : -
i ri
RELIURE : -
trupave të ngurtë